top of page
Zoeken

Zo begin je écht: masterclass zuurdesemstarter nu live!

Ben jij ook zo gefascineerd door de geur van versgebakken zuurdesembrood? Die krokante korst, het luchtige kruim, de volle smaak... En dan komt onvermijdelijk de vraag: hoe begin je eraan?

We’ve got you. Want wij lanceren iets waar jouw keuken én buik heel blij van worden:

🎉 De Masterclass Zuurdesemstarter is live!

Of je nu droomt van je eerste eigen brood of al eens een poging hebt gedaan en strandde bij een bubbelend potje dat meer op een science project leek dan een bakwonder — deze masterclass is voor jou.

Waarom een masterclass over... een potje met water en meel?

Omdat dat potje magie is. Maar ook frustrerend kan zijn als je niet weet wat je doet.

In deze masterclass leer je:

✨ Wat een starter precies is (en waarom ‘m goed begrijpen het halve werk is)

🧪 Hoe je er zelf een opbouwt, stap voor stap

🕵️‍♀️ Hoe je problemen herkent én oplost (denk: rare geur, geen activiteit, schimmel…)

🍞 En natuurlijk: hoe je die starter gebruikt voor echt zuurdesembrood (is dat zo??)

Oftewel: alle essentials die je nodig hebt om vol vertrouwen te beginnen.

Kijkje in de keuken 🎬

In deze Instagram reel zie je alvast een sneak peek. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon duidelijke uitleg en veel liefde voor het proces.

Doe mee 💻

De masterclass is online te volgen, op je eigen tempo.

Je krijgt direct toegang!

Laat de starter maar borrelen – dit is jouw eerste stap naar écht brood.

Zien we je daar?

Liefs, Alicja

Het geheim van een goede zuurdesemstarter? Jij!
Het geheim van een goede zuurdesemstarter? Jij!

 
 
 

Comments


bottom of page