De cursus
De cursus is gemaakt in The Huddle. Na je keuze ontvang je binnen 5 minuten de inloggegevens en kun je direct starten.
Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus. Verlengen kost €9,99 voor een jaar. De cursus blijft bijgewerkt en zo blijf je altijd op de hoogte van updates :)
€67,00
Start direct met de online zuurdesembroodcursus
-
Je ontvangt direct toegang tot de cursus via The Huddle
-
Alles over de starter – dit kan niet misgaan
-
Of je nu team tarwe, spelt, meel of bloem bent: het zit erin
-
Óók focaccia, pizza en weekendbolletjes – die wil je!
-
Handige bakschema’s, printbare overzichten én support via DM
-
Je hoeft het niet alleen te doen! Je mag altijd mailen ❤️

1
€89,00
Start direct met de online zuurdesembroodcursus & ontvang ook de 2 e-books!
-
Discard Recepten e-book + Zuurdesembrood Variaties e-book
-
Je ontvangt direct toegang tot de cursus via The Huddle
-
Alles over de starter – dit kan niet misgaan
-
Of je nu team tarwe, spelt, meel of bloem bent: het zit erin
-
Óók focaccia, pizza en weekendbolletjes – die wil je!
-
Handige bakschema’s, printbare overzichten én support via DM
-
Je hoeft het niet alleen te doen! Je mag altijd mailen ❤️

2
€129,00
Start direct met de online zuurdesembroodcursus, ontvang de 2 e-books & bakproducten om als een pro te starten!
-
The Breadmat, Linnen Bowlcover & Linnen broodzak
-
Discard Recepten e-book + Zuurdesembrood Variaties e-book
-
Je ontvangt direct toegang tot de cursus via The Huddle
-
Alles over de starter – dit kan niet misgaan
-
Of je nu team tarwe, spelt, meel of bloem bent: het zit erin
-
Óók focaccia, pizza en weekendbolletjes – die wil je!
-
Handige bakschema’s, printbare overzichten én support via DM
-
Je hoeft het niet alleen te doen! Je mag altijd mailen ❤️

3

Wil je eerst leren over de starter voordat je de verdere cursus gaat volgen? Dat kan! Voor €7,00 krijg je toegang tot mijn Masterclass Zuurdesemstarter. Wil je daarna verder met de cursus, dan krijg je €7,- korting op de cursus (alle pakketten).
De cursus is 1 jaar geldig. Na een jaar ontvang je automatisch een mail of je wil verlengen - dit geldt enkel op de video's. Bakschema's, recepten en e-books kun je downloaden en blijven gebruiken.

Wat zeggen anderen....




Mijn missie
Mijn missie is om jou weer in verbinding te brengen met het zelf maken van eten. Het streven is niet perfecte broden. Want heel eerlijk, wat is perfect? Alles wat jij met je eigen handen gaat maken is toch sowieso een feest? In ieder geval is dat mijn doel. En misschien wel het belangrijkst is dat mijn team en ik altijd bereikbaar zijn voor vragen. Deel je struggles, vragen, stuur foto's en wij helpen je zo goed mogelijk op weg!



FAQ
-
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
1 jaar. Dit is een vriendelijke schop onder de kont zodat je direct begint. Hoe vaak koop je iets en denk je: "Oh, dat doe ik later wel..."? Precies daarom is de toegang beperkt tot 1 jaar.
-
Kan ik na 1 jaar verlengen?
Ja! Je ontvangt na een jaar een mailtje met de vraag of je de cursus wilt verlengen. Zo blijf je op de hoogte van alle updates. Leuk weetje: meer dan de helft van de cursisten verlengt de cursus! 🎉 Kosten: €9,99 voor een extra jaar.
-
Als ik er niet uitkom, waar kan ik dan mijn vragen stellen?
Je kunt je vragen stellen via DM op Instagram @zuurdesembroodcursus of een mail sturen naar vraag@narzuta.com. Mocht je er met de uitleg in de cursus niet uitkomen, dan kijken we samen naar wat je kunt aanpassen of checken in het proces 🤝
-
Ik heb al eens een brood gebakken, is de cursus dan geschikt voor mij?
🥖Zeker! De cursus richt zich op een versnelde manier van zuurdesembrood bakken, ideaal voor mensen met een druk leven (bijvoorbeeld met kinderen en werk). Je leert mijn recept en methode, inclusief veel handige tips!
-
Wordt er ook speltbrood gebakken in de cursus?
Ja! Ik laat zien hoe je een speltbrood bakt. Met dit recept kun je ook variëren met eenkoren, rogge of andere graansoorten.
-
Is er ook een uitleg voor glutenvrij zuurdesembrood?
Nee, glutenvrij zuurdesembrood vereist een compleet andere aanpak. Omdat ik zelf niet glutenvrij bak, voelt het niet goed om dit in de cursus op te nemen. Ik wil je namelijk zo goed mogelijk helpen en daar heb ik niet genoeg expertise in.